Octopush?!

Octopush?!

Nu har halva tiden av utlandspraktiken gått, även om jag börjat sakna hem lite så har jag det absolut inte tråkigt. Bristol har hittills varit en fantastisk stad och England behandlar mig väl. Jag trivs med det tillfälligt nya jobbet och efter jobbet ägnar jag mig åt träning, när jag inte hänger på pubben med kollegorna såklart 😉

Under helgerna har det alltid varit något på gång. Bristol har ett rikt uteliv med många pubbar och restauranger. Här finns även ett stort utbud av musikevents och festivaler. Bristol är även en av Englands park tätaste stad vilka ger möjlighet att ta ”time out” från bruset. Skulle Bristol inte räcka finns  Birmingham, Cardiff och London inom 1,5h bilavstånd. Strax utanför Bristol finns även en liten stad som heter Bath vilket är en av Englands vackraste stad. Den är känd för sina varma källor och romerska bad.

IMG_20140512_220003
Bath.
IMG_20140608_002535
Här kan man andas ut! (Peto garden)

På måndagar tränar jag numera en sport som heter Octopush. En sport jag var helt omedveten om innan jag fick erbjudande av en kollega på jobbet att pröva, de var tydligen några man kort. Självklart ställer jag upp helt ovetande om vad jag gav mig in på. Det enda jag hade fått reda på är att det är som hockey fast under vatten.

underwater-hockey

picture2
Det är mycket svårare än vad det ser ut. Man måste komma ihåg att man inte är en fisk!

Väl framme blev vi utrustade med snorkel, simfenor, en liten pinne och skyddsutrustning. På botten av simbassängen låg en puck samt ett mål på vardera sidan. Precis som i hockey så ska man använda sin lilla klubba för att föra pucken i mål.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.