På plats i Cincinnati!

På plats i Cincinnati!

Hej Dagboken

Efter ett par om och minst lika många men är jag till slut på plats i Blue Ash, Cincinnati, Ohio (Vår kära CFM-56 motor krävde lite spontanservice och försenade mig cirka sex timmar…). Jag har nu haft en lördag och en söndag till mitt förfogande. Eftersom jag inte börjat jobba än så kommer detta inlägg vara fritt från arbetsamheter, utan är istället av temat Fritid (språklektion: leisure).

Jag ska nu i listform berätta för er hur snabbt jag integreras och börjar leva The American Dream. På två dagar har jag:

– Ätit en hamburgare med pommes så stor att mitt BMI steg med två poäng

– Tagit bilen sträckor som understiger 1000 feet (300 meter)

– Handlat på Wal Mart

– Tagit ut pengar i en drive in-bankomat

– Ätit muffins till frukost

– Hängt i Mall och druckit Starbucks (som självklart instagrammades)

– Slutat glo på människor i 300-kilosklassen

flygplan
En motor i behov av reservdelar? Ka-ching
för GKN!

bil
Min alldeles egen räser. Bonuspoäng till den som
kan märket.

Stay tuned för mer arbetsrelaterade inlägg!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.