Farnborough International Airshow

Farnborough International Airshow

Farnborough International Airshow är ett stort och viktigt event inom flyg- och rymdindustrin. Eventet hålls vart annat år i Farnborough, England. Förutom att bjuda på en av Englands största flyguppvisning är eventet även en mötesplats för personer inom industrin och ger möjlighet för företag att nätverka, visa upp sina senaste produkter samt göra affärer. Självklart kunde jag inte missa detta storslagna event vilket hölls under hela förra veckan.  Veckodagarna är ägnade åt “business” medans helgen är öppen för allmänheten.

Jag och min fästmö besökte Farnborough under lördagen och fick oss en rejäl show.

Bild1o2

 Jobbet fortlöper som vanligt och avdelningen växer hela tiden. Det är så mycket coolt jag skulle vilja berätta om vad som händer på AM avdelningen men inte får. Jag ska citera en kollega som slog hammaren på spiken då han sade att ” GKN is the biggest company no one has ever heard of” och det stämmer. Vi är väldigt prestigelösa.

Nu är det även en vecka kvar till semestern och det innebär även en vecka kvar här i Bristol. Det ska bli skönt att få komma hem efter en lyckad praktik. Jag är helt övertygad om att jag kommer att ha nytta av mina erfarenheter från min utlandspraktik på min nya tjänst i Trollhättan. Efter allt tillhör AM framtidens tillverkning. Det är inte lösningen på all tillverkning och kommer inte konkurera ut traditionell tillverkning. AM kommer däremot att erbjuda ytterligare möjlighet och nya lösningar. Med andra ord göra företaget mer flexibelt. Att vara en av hittills få som har jobbat på den fronten känns väldigt roligt

bild2o4

 Nästa vecka ska jag antagligen göra ett sista studiebesök som trainee. Jag kommer nämligen att besöka ett GKN företag som ligger i Isle of wight. Det ska bli spännande att se vad de tillverkar där.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.