Vad gör Malin och hennes familj i Connecticut?

Vad gör Malin och hennes familj i Connecticut?

Nu när jag skriver detta inlägg har jag och min familj varit i USA i tre månader utav vår fyra månader långa utlandsvistelse. Jag kan inte förstå att det redan gått tre månader då tiden gått så otroligt fort men om jag tänker tillbaka på allt arbete jag hunnit med på GANE och allt vi hunnit med på vår fritid så förstår jag faktiskt att det gått tre månader.

På jobbet stormtrivs jag för tillfälle då det är fullt upp, precis som jag vill ha det och när jag mår som bäst! Min sista månad på GANE består av leverantörsbesök, inventering hos leverantörer, en fraktupphandling för GANE som ska avslutas med förhoppningsvis ett signerat avtal innan jag flyger hem till Sverige samt upplärningen av leveranser från GANE till kund för GAS vägnar. Samtidigt som alla dessa projekt ska avslutas så har jag också allt dagligt arbete med leverantörer för att säkra inflödet av material till både GAS och GANE. Gasen i botten!

Samtidigt är det otroligt spännande att vara på GANE just nu då det händer så otroligt mycket här. Precis innan jag kom hit köpte GANE en ny byggnad för att expandera. Inte nog med det så byter de samtidigt ut sina gamla maskiner, vilka vi skickar till en site inom GKN i Mexico, mot nya i en av deras byggnader. Det är fullt fart här för att få igång produktionen i de nya maskinerna och för att GANE ska maximera utnyttjandegraden på de nya maskinerna så har vi även utfört ca 5st VSM:er som har varit mycket roligt och lärorikt att få deltaga i. Förhoppningsvis tillförde jag även något med min närvaro eftersom jag har en del kunskap och erfarenhet av Lean.

På fritiden just nu är vi mestadels med de härliga människor vi träffat här för att få umgås med dem så mycket som möjligt innan vi reser hem till Sverige. I fredags arrangerade jag och min familj en ”BBQ” för våra vänner och jag var lite nervös för att klara hålla den amerikanska standarden, men vi hade en fantastiskt kväll med god mat och härligt umgänge! I går vandrade vi mellan hav och berg i Newport, underbart!

newport-cliff-walk-35

De få helger som är kvar innan vi åker hem är fullspäckade med aktiviteter, vi ska till Block Island (hoppas jag klarar båtturen är väldigt åksjuk), besöka en stor glassfabrik (jag älskar glass), spendera en dag i Boston och se på Red Sox, åka till Rhonde Islands vita stränder och såklart American BBQ´s varje fredag. Idag har vi packat våra väskor för att åka på en hemlig utflykt med några av våra vänner, spännande. Som ni förstår så njuter vi så mycket vi kan av vår vistelse och av våra vänner för livet som vi träffat här! 

Det här är mitt sista blogginlägg från vår utlandsvistelse, nästa gång jag skriver är vi tillbaka i vårt underbara hus i Trollhättan bland familj och vänner i Sverige.

Hoppas alla i Sverige njuter av den fina och varma sommaren ni verkar ha!

Hej så länge!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.