Gott nytt traineeår!

Gott nytt traineeår!

Så var det till slut dags: fem nya trainees har anlänt till GKN Aerospace i Trollhättan och ett nytt traineeår har börjat! Vi har väntat spänt på denna dag (eller ja, vi hade ju vår första dag redan i förra veckan) ända sedan i mitten av maj då vi fick besked om att just vi klarat de tuffa uttagningarna och blivit de lyckligt lottade. Sedan dess har vi alla fem varit lediga under sommaren och i alla fall jag själv har spenderat en hel del tid med att fundera på hur året kommer att bli, vilka de andra fyra är (Facebook är bra att ha i sådana lägen!) och hinna få upp i alla fall ett litet pirr i magen inför den 8:e september. Och hittills, såhär när åtta arbetsdagar har passerat och vi har påbörjat den första praktikperioden, vilket jag tänkte att någon av mina kollegor skulle få berätta mer om i ett annat blogginlägg, så har ju allt gått bra!

En presentation av oss traineer samt supersnygga bilder kommer snart ut här på bloggen under fliken “Traineer genom åren”. En ny header ska ju såklart fixas också! Men som Anna i förra inlägget avslöjade så är vi alltså tre herrar och två damer: Martin, Christian, Anders, Maria och jag själv, Cissi. Som en liten teaser kan jag säga att vi ursprungligen är två västgötar, en smålänning, en västmanlänning och en värmlänning. Vem som är vem får ni ta reda på själva…

Vi tackar traineerna 2013/2014 för det varma välkomnandet, både här på bloggen och i verkligheten, och säger ett stort “HEJ!” till er läsare. Jag och mina kollegor är supertaggade på det här året och lovar er frekventa blogguppdateringar, så håll ögonen öppna!

Slutligen vill vi bara säga: Gott nytt traineeår! Hoppas vi ses under året!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.