Möten!

Möten!

Är det något som vi traineer kommer vara grymt duktiga på efter detta året, så är det möten!

silhouettes-86239_1280

Vi har möjlighet att boka in och träffa nästan vilka personer vi vill inom företaget för att får höra deras historia om hur dom har arbetat sig upp till den position de har idag, samt vad dom faktiskt gör. Under de första sex veckorna som vi har varit på företaget har vi redan fått träffa en hel del intressanta personer, allt ifrån maskinoperatörer i produktion, kvalitetschefer, säkerhetsavdelningen till informationsavdelning och HR chef.

Under det kommande året har jag fått i uppgift att försöka boka in träffar både med personer ifrån GKN och utanför! Detta har visat sig inte vara helt enkelt, då vi alla har ett arbete att göra även utanför möten. Men det verkar som om alla personer vi har kontaktat har varit villiga att ta en timme av sin arbetsdag för att sätta sig ner med oss och berätta om sig själva och sitt arbete, vilket vi är fantastiskt glada över!

En sak är dock säker, jag tror att vi har lyckats göra ett gott intryck! Redan från start så var vi på plats 10 minuter före utsatt tid! Sedan om det beror på tidsplaneringen eller fantastiskt lokalsinne ifrån vår sida, får vi nog aldrig veta. Sen får vi ju hoppas att detta håller i sig även i framtiden, då det har visat sig att minst 3 av 5 traineer har uttalat sig för att vara tidsoptimister. Men vi kan väl alltid hoppas?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.