Praktikperiod 2 på kvalitet

Praktikperiod 2 på kvalitet

Julen börjar närma sig och så även slutet på praktikperiod 2. De senaste veckorna har jag varit på kvalitet och jobbat med problemlösning internt och mot kund. Fokus har även legat på processtyrning och skapandet av en kontinuerlig förbättringsprocess. Det är helt klart intressanta och viktiga delar för att få till en välfungerande produktion. I vår bransch med flygmotorer ställs det extra höga krav och kvalitet är en av grundförutsättningarna.

Capture

Jag roar mig ibland med schematiska bilder, som sand cone modellen, eftersom det för mig genast bidrar till att skapa fokus. Kvalitet lägger grunden men övriga kan jag inte riktigt placera än. 

Nu vilar jag från bloggandet några veckor med jul- och nyårsledigt. God jul och må så gott!

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.