Sista dagen utav tredje aktivitetsveckan

Sista dagen utav tredje aktivitetsveckan

Som sista besök under vår tredje aktivitetsvecka gjorde vi på Aerospaceavdelningen på universitetet i Delft, TU Delft. Där var det Professor Arvind Gangoli Rao som tog emot oss och hade lagt upp ett gediget schema för dagen.

Dagen startade med en kort introduktion utav avdelningen, samt universitetet som helhet och sedan rullade det på med rundvandringar i deras utvecklings- och testlokaler, samt vindtunnlar (vilka var hela 11st till antalet). Utöver detta fick vi även en presentation utav ett väldigt intressant europeiskt utvecklingsprojekt (AHEAD), samt en presentation utav ett pågående examensarbete.

Över lag så var det en fullspäckad dag med aktiviteter, presentationer och möte. Jag tror jag talar för oss alla när jag säger att vi fick ett väldigt positivt intryck utav TU Delft och personligen är jag förvånad över att jag inte hade hört om universitetet tidigare. Det har trots allt den största aerospaceavdelningen i västeuropa…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.