En hälsing innan jul

En hälsing innan jul

Usch, han frös och han nös, stackars gubben hade snuva! Jag har tvingats påbörja ledigheten tidigt men det är da’n före doppareda’n och högtid att bege sig hemmåt för att se på Ensam hemma 2, Dennis och Baby på vift (obs, inte rekommendationer). En tradition som passar med feberdåsighet. Jag ville egentligen bara önska dig en härlig helg och fortsättning, innan jag och resten av traineerna tackar för i år. Vi kommer göra ett kort uppehåll i bloggandet men är tillbaka igen i vecka två.

Oavsett vad du gör i veckan som kommer, hur och om du firar jul: Kör och ät försiktigt, ha det gött och gott nytt år! <@:D

nytt_julkort2
Julkort: Stämningsfull afton med traineerna, tomte, bebis och greve

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.