LARM & Bokenäs

LARM & Bokenäs

Veckan som gått har varit väldigt spännande. Den började med att jag och Gustav åkte upp till Linköping för att vara med på arbetsmarknadsmässan LARM och avslutades med två dagar på Bokenäs. På LARM träffade vi väldigt många studenter som var intresserade av vår verksamhet, våra produkter och våra teknologier. Väldigt många som pratade med oss om exjobb, sommarjobb samt Traineeprogrammet.

I slutet av veckan tog Magnus, Ronny och Tina från HR med oss traineer ut till Bokenäs, en konferensanläggning. Här spenderade vi två dagar fyllda med intressanta aktiviteter och gruppövningar. Vi pratade bland annat om våra personliga och gruppens styrkor och svagheter som samt olika teorier kring konflikter. Den lugna och rogivande miljön nära havet underlättar att komma ner i varv vilket är en förutsättning för att kunna reflektera över alla intryck de senaste månaderna. Under torsdagskvällen passade några tappra traineer att bada i havet, basta och sitta en stund i bubbelpoolen.

För er som är intresserade att söka till traineeprogrammet börjar det närma sig sista ansökningsdatumen, den 29 februari. Ansökan till traineeprogrammet hittar ni i annonsen här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.