Piggare vardag

Piggare vardag

Påsken har passerat och vi traineer är inne på sista praktikperioden i Thn innan vi åker iväg på utlandspraktik. För mig och övriga traineer som ska till USA (Mikael och Sofie) innebär det bland annat besök på Amerikanska ambassaden i Stockholm för att få visum samtidigt som vi alla i gruppen jobbar på med vårt traineeprojekt och alla individuellt jobbar på våra praktikplatser. Jag befinner mig på samma praktikplats som förra perioden, på Engineering. Som ni kanske förstår så är det full fart här på kontoret och mycket ska hinnas ”knytas ihop” innan jag och Mikael sätter oss på flygplanet som ska ta oss till våra tre månader av äventyr och mycket ny kunskap på den Amerikanska västkusten. Vid tider som denna när allt går väldigt fort och mycket händer på samma gång så blir det viktigt för mig att jag får tid att träna. Just träningsmöjligheter är något som GKN är bra på. På området finns det ett gym, samt möjlighet till olika instruktörsledda pass såsom Spinning, Yoga och jympa med Friskis & svettis. Det finns även möjlighet att spela innebandy eller utöva annan valfri sport i gymnastikhallen som alla anställda kan boka. Själv är jag med i en grupp som heter ”Piggare vardag”, varje tisdagskväll är vi ute och löptränar, ca 15st. Det kan kännas lite jobbigt när man på tisdag em sitter på kontoret och ska ta sig ut och springa men det är alltid lika skönt när man väl har fått på sig löparskorna och kommit ut. Tack vare GKNs skidsektion kommer jag även att få årets andra skidsemester tillsammans med bland annat Daniel och Mikael nästa helg då bussen tar oss till Hemsedal för några dagar på skidorna i backen. På GKN finns det helt enkelt få ursäkter till att inte röra på sig.

 

Till er som har blivit inbjudna till vår trainee-uttagning på GKN vill jag önska lycka till, planeringen och förberedelserna inför era dagar här är i full gång! Vi kanske ses i Trollhättan.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.