Från Trollywood till Hollywood

Från Trollywood till Hollywood

Tillsammans med Mikael, min kompanjon och följeslagare, har jag landat på den Amerikanska västkusten och vi har påbörjat vår acklimatisering till det nya livet i soliga Kalifornien. Såsom titeln syftar så har vi ju faktiskt förflyttat oss från en filmstad till en annan, även om vi inte bor i Hollywood så är vi numera nära och var faktiskt där i helgen på en första utflykt i den Amerikanska trafiken.IMG_8811

Idag har vi även gjort vår första dag på siten i St Ana, den är något mindre än vad vi är vana vid i Trollhättan, här är de ca 400 anställda. Efter introduktioner och rundvandring i produktionen så ska vi nu få läsa in oss på våra nya projekt. Fortsättning följer senare…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.