Kalifornien

Kalifornien

Så var det åter igen min tur att blogga från sunny California på den vackra Amerikanska västkusten. Jag ska försöka knyta ihop säcken här borta, där det är bråda dagar för mig och Mikael som nu gör vår sista vecka på praktikplatsen och alla projekt ska slutföras, dokumenteras och presenteras. Tiden här borta har gått så otroligt snabbt, tre månader med arbete, leverantörsbesök, helgaktiviteter (som ofta innebär besök i olika fantastiska nationalparker) samt fish tacos!

Vans US Open of Surfing, Huntington Beach.
Vans US Open of Surfing, Huntington Beach.

Parallellt med att vi slutför projekten på jobbet så försöker vi njuta till max av våra sista dagar i vad jag ofta upplever som paradiset, den enorma stranden vid vårt hem i Huntington Beach. Denna vecka är dock hela Huntington invaderat av surfare och turister, fler än i vanliga fall, då US Open of Surfing går av stapeln och det tävlas ute bland vågorna varje dag. Till helgen koras vinnaren och i samma veva kommer jag och Mikael att flytta ut från vår lägenhet och checka ut från jobbet för semester. Semestern kommer att spenderas här i USA samt i mitt svenska sommarparadis Kullabygden i Skåne innan jag har laddat batterierna och är redo för nya utmaningar på GKN.

Så med en massa nya kontakter och mycket ny kunskap i bagaget kommer jag snart att säga hejdå till Kalifornien och USA, i alla fall för denna gång…

Sunset in Huntington Beach.
Sunset in Huntington Beach.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.