En månad kvar!

En månad kvar!

Nu är det bara en månad kvar av projektet. Sen sista inlägget har det varit mycket resor och mycket möten på de olika divisionerna. Efter Fokker hade jag möte med Powder Metallurgy i Tyskland, Aerospace i USA och England samt Driveline i Polen och Spanien.

Efter att besökt så många siter och pratat med folk om program management har vi upplevt att det finns ett behov av att snabbt kunna dela tankar, idéer, funderingar  och kunna kommunicera med Program och NPI managers inom GKN. Vi bestämde i gruppen att kolla vidare på detta och vill nu skapa en plattform med syfte att enklare kommunicera över divisionerna. Det ska vara möjligt att enkelt skriva några rader, få kommentarer och gilla uppdateringar. Detta är en ny del av projektet som tillkom den senaste veckan. Det ursprungliga syftet för projektet kvarstår och nu är analysfasen i gång.

Hör av er om ni vill veta mer och ha en fortsatt trevlig sommar!
Toni

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.