Tillbaka!

Tillbaka!

Äntligen tillbaka! Efter flera månader hemifrån har jag återvänt. Utlandspraktiken har varit toppen men jag har också haft en kanonsemester, två veckor i Kalifornien och några dagar hemma. Idag är min första dag tillbaka på jobbet i Trollhättan och eftersom jag ännu inte är tidsmässigt i fas med vardagen, hinner jag med lite blogg innan kollegor och arbetssysslor kommer på plats.

Till skillnad från Dennis och Daniel i det globala traineeprogrammet, är det slutroterat för mig och de andra fyra. Nu inträder vi i våra ordinarie positioner, vilket för mig innebär arbete i metallografilabbet. Det känns spännande! Om några veckor börjar nästa kull traineer och det ska bli kul att återses!

Ha det bra!
/Mikael

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.