Överlämningen

Överlämningen

Hej där!

Som du ser har uppdateringar påbörjats på bloggen! Bilden i sidhuvudet har bytts ut och föreställer nu mina spännande, nya kollegor som du snart kommer kunna läsa om och av här. Vi som varit traineer det senaste året lämnar över. Håll utkik under fliken Traineeprogrammet och Traineer genom åren för att bekanta dig med sidans nya författare, där personliga presentationer snart dyker upp.

Efter tiden som trainee är det väl på sin plats att sammanfatta året, så det tänkte jag göra. Vi har sedan vi började haft jätteroligt! Vi har fått uppleva olika sidor av GKN genom interna praktikplatser i Trollhättan och utomlands, varit på studiebesök, träffat människor och lärt oss massor om flygindustrin. Tillsammans har vi varit på GKN-siter i Sverige, England och Holland men även besökt företag som Cybaero, SAS, Airbus, SAAB och Volvo. Vi har fått representera GKN på mässor, presenterat vår verksamhet och arrangera studiebesök i Trollhättan. Vi har genom vårt årsuppdrag, Reugee Integration Hub Initiative, bidragit till integrationen av asylsökande genom att knyta kontakter och skapa praktikplatser. Tillsammans har vi haft ett underbart år!

Jag vill avsluta vår tid på bloggen och som traineer med att rikta ett stort tack till alla som gjort det senaste året spännande, roligt och fullt av nya erfarenheter! Tack också till dig som läsare av bloggen!

kollage
Några bilder från året som gått 😛

 /Mikael och resten av traineerna 2015/16

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.