30-års Jubileum

30-års Jubileum

Hej och välkommen till en nystart på Aerobloggen!

Sedan starten 1986, har det nu blivit dags för jubileumsår när traineeprogrammet firar 30 år. Den erfarne läsaren noterar kanske även att det därmed också traditionsenligt är dags för att installera en ny grupp med traineer för perioden 2016/2017. En förändring är att traineeprogrammet denna period har förlängts från 12 månader till 18 månader. Utöver de sedvanliga fem på GKN Aerospace Swedens traineeprogram, har vi i år för andra gången ett tillskott av ytterligare två traineer i GKNs internationella program, IGP (International Graduate Program). Du kan se oss i den uppdaterade bannern överst på sidan, men är du mer intresserad så kan du hitta våra presentationer om oss själva genom att trycka på följande länk.

Efter den första veckans uppstart är vi nu ute och genomför verkstadspraktik i olika verkstäder för att lära oss mer om vilka aktiviteter och processer som förverkligar de produkter vi tillverkar här i Trollhättan. Mer om detta i de kommande blogginläggen.

Trainee 2016/17 i Gymnasieverkstaden
Traineer 2016/17 i Gymnasieverkstaden

Inom kort kommer vi även att kunna presentera vårt årsuppdrag, mer om oss själva, och med tiden även självklart en mångfald av spännande personer och upplevelser som kommer korsa vår väg under resans gång.

Det är med ett varmt hjärta och djup respekt vi vill tacka av traineerna 2015/16 och önska er fortsatt lycka till med era kommande karriärer!

 

På återseende!

-Traineer 2016/17

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.