Samla ihop infanteriet Elizabeth – En främling rör sig mot gränsen

Samla ihop infanteriet Elizabeth – En främling rör sig mot gränsen

Ja drottningen kommer få en ny invånare i sin forna kolonialmakt. Väldigt snart dessutom. Den 30 januari startar jag nämligen min nästa placering i Bristol. En spännande utmaning som jag ser fram emot. Precis som min nuvarande placering kommer den vara inom Aerospace divisionen. Ni som följer bloggen vet att vi här i Trollhättan tillhör den del av företaget som tillverkar motorkomponenter till de stora motortillverkarna (GE, RR och P&W). GKN i Bristol tillverkar å sin sida flygplansstrukturer så som vingar. Lite extra roligt är att få komma till en placering på Commercial-sidan vilket medför kontakt och kontinuerligt arbete med slutkunden Airbus. Lovar att jag ska fixa ett mer ingående blogginlägg om mitt jobb när jag är igång.

Med risk för att få trainee-bloggen väl personlig har jag reflekterat över vilka kontraster det är i livet när man är trainee. Samtidigt som man får möjligheten att bosätta sig på vilken världsdel man vill och delta i roliga projekt så får man riva upp sitt liv med 6 månaders intervall. När man träffat ett helt gäng härliga personer på traineeprogrammet, GKN och i Trollhättan tar det emot. Men jag är övertygad om att vi kommer hålla kontakten framöver också. Det finns betydligt fler anledningar att komma tillbaka till Trollhättan nu än när jag började i höstas.

*Girl with a ballon av Banksy. Kopplingen är att han är från Bristol (troligtvis).

 

 

 

Nu ska jag ta en kopp te (för att leka lite brittisk). Ta hand om er och skicka en tanke till alla härliga personerna ni har omkring er!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.