Är du en av de utvalda?

Är du en av de utvalda?

Vill du arbeta i flyg- och rymdindustrins absoluta framkant, med banbrytande teknologier på en internationell marknad? Vill du utvecklas i ett stort internationellt respekterat företag, som samtidigt inte är större än att du som enskild person kan göra stor skillnad?

Sök då GKN Aerospaces traineeprogram i Trollhättan, en succé ända sedan starten 1986!

Har du följt oss lyckligt lottade traineer här på bloggen och avundsjukt tänkt att du också vill vara en del av ett sådant härligt gäng unga och drivna ingenjörer? Är du också sugen på att få testa på olika områden och lära känna ett helt företag inifrån, att ständigt växa och utvecklas, att utöka dina ledaregenskaper och inte minst testa dina vingar genom resor och besök hos andra likasinnade företag? Nu har du chansen att bli en av årets utvalda!

Ansökan till nästa kulls traineeprogram med start i september har nu öppnat. Ansök här!

Vi söker dig som:

  • Är nyutexaminerad Civilingenjör inom Maskinteknik, Materialteknik, Teknisk Fysik, Industriell Ekonomi eller motsvarande
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Har hög social kompetens och ett stort driv
  • Ledarskapserfarenhet är meriterande

GKN Aerospaces traineeprogram startade 1986 och firar nu 30 år av framgång, där tidigare traineer kontinuerligt tagit ledar- och nyckelroller inom organisationen. Programmet syftar, som du som hängt med på bloggen redan vet, till att ge nyexaminerade ingenjörer möjligheten till en professionell och personlig utveckling i en utmanande internationell miljö. Som trainee får du chansen att arbeta med produkt- och produktionsutveckling, teknik, material, inköp, logistik och kvalitet. Målet är att en dag arbeta som ledare eller specialist inom ditt område.

Precis som oss nuvarande traineer kommer du under de första 12 månaderna vara placerad i Trollhättan, där tiden fördelas lika mellan individuell praktik på 4-6 avdelningar inom företaget. De individuella praktikperioderna varvas med så kallade aktivitetsveckor där ni som traineegrupp, förutom utvecklande ledarskapsutbildning, får chansen att resa och möta ledande personer och företag inom flyg- och rymdindustrin i Sverige och Europa. Programmet avslutas med en 6 månader lång utlandspraktik inom GKN Aerospace, med möjlighet till placering vid ett stort antal anläggningar runtom i Europa, USA och Mexiko.

Vi i årets traineegäng är grymt nöjda med programmet så här långt och kan varmt rekommendera alla teknik- och ledarskapsintresserade att söka. Vi ser fram emot att träffa just dig vid uttagningarna i vår!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.