Träna hos GKN!

Träna hos GKN!

Precis som i studentlivet finns hos GKN Aerospace i Trollhättan en rad föreningar att engagera sig i vid sidan om arbetet. Med verksamhetsområden från konst och aktier till innebandy och orientering, och allt där emellan, finns något för alla intressen. Dessutom uppmuntrar och stödjer företaget friskvård hos de anställda genom tillgång till gratis gym och en fullstor idrottshall, samt en rad gruppträningspass som arrangeras i lokalerna varje vecka.

Som GKN-trainee, och vid sidan om det landslagslöpare i långdistanslöpning, är detta något jag både vill ta del av och mer än gärna vara med och bidra till. Därför har jag engagerat mig i företagets friskvårdsförening och leder under våren funktionell styrketräning med löparfokus. Förra veckan var det premiär för träningen som blev en stor succé! Över femtio anställda dök upp till den interna idrottshallen för att svettas och ha roligt tillsammans i en timme direkt efter jobbet. Perfekt även för mig för att få disciplin på den viktiga styrketräningen, som så lätt annars hoppas över. Fyra av oss traineer var på plats på det första passet, men jag låter det än så länge vara det osagt vilka som skolkade från träningen. Upp till bevis imorgon när det är dags igen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.