What’s next?

What’s next?

Nu är det inte så många dagar kvar på vår andra rotation. I början på mars byter vi till en ny avdelning men innan dess ska vi hinna med många roliga saker. På måndag nästa vecka åker vi upp till Linköping för att göra ett studiebesök på Saab där. Det ska bli väldigt intressant då jag inte alls har så mycket koll på deras verksamhet. Jag gjorde visserligen mitt exjobb på Saab, men i Göteborg, och det är en helt annan division. Vi kommer säkerligen bli väl omhändertagna av traineerna där och förhoppningsvis lära oss mycket nytt.

Vi stannar kvar i Linköping över natten för på tisdag är det dags för LARM, det vill säga Linköpings Teknologers Arbetsmarknadsdagar. Även där ska vi vara på plats och det blir nog väldigt kul. Speciellt för Andreas som pluggade där. Vi hoppas självklart att många av er läsare hittar oss där, att vi kanske får en ny skara läsare efter mässan men även att många av er får upp ögonen för GKN och blir sugna att ta er hit (i form traineetjänst, ”vanlig” tjänst eller exjobb)!

Ytterligare en natt blir Linköping hedrade med vår närvaro för på onsdag ska vi göra studiebesök på helikopterflottiljen! Exakt vad vi ska göra där är jag inte alls insatt i (då det inte är jag som har haft hand om att anordna besöket), så det låter jag vara helt osagt. Alldeles oavsett så kommer det nog bli väldigt informativt, lärorikt och framför allt roligt!

Efter Linköping hinner vi hem och andas (och såklart jobba) i några dagar innan det bär av till England för det stora äventyret! Den resan kommer bli fantastisk på alla sätt och vis och ni kommer kunna få läsa massor om detta senare, så jag går inte vidare in på det nu.

När vi är hemma från England är det dags för de sista grupputvecklingsdagarna, som vi har stora förhoppningar på. Detta blir även det sista vi gör innan arbetet på de nya avdelningarna påbörjas. Jag själv ska då börja på en kvalitetsavdelning och min förhoppning är att få prova på lite allt möjligt men även jobba med ett långsiktigt tänk för produktionsutveckling. När arbetet där väl kommit igång ska jag definitivt dela med mig mer av vad avdelningen (och jag) jobbar med!

Until then – fortsätt läs bloggen och kom mer än gärna fram till oss på LARM!

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.