Nytt år, ny avdelning!

Nytt år, ny avdelning!

Hej igen blog lovers,

Nu har jag lämnat mitt projekt på kvalitetsavdelningen för nya uppdrag inom produktion. Jättekul att dra på sig stålhätteskorna och skyddsglasögon och hänga lite med maskiner! Under de närmsta 10ish veckorna kommer jag driva ett SPC-projekt (Statistical Process Control) nere i en av våra verkstäder. På Chalmers gjorde jag en Black Belt Lean Six Sigma utbildning som påminner metodmässigt om det jag gör nu. Kul att se lite koppling mellan allt man lärde sig i skolan och hur man kan applicera det i sitt faktiska jobb 😛

Utöver arbetet jag gör på min nya avdelning så håller vi traineer på med att planera våren med företagsbesök, interna möten med chefer och diverse mässor. En salig blandning av arbetsuppgifter!

Glöm inte bort att söka till traineeprogrammet 🙂

Klicka här för att söka till civilingenjörsposition

Klicka här för att söka till civilekonomposition

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.