Kärlek på GKN

Kärlek på GKN

Andreas vad tycker du är det viktigaste för ett företag? För en kvalitetsingenjör är svaret lätt: kunden! För att proklamera min kärlek till kunden har jag därför komponerat ett brev som visar min uppskattning. (En ägare brukar tycka att räntabilitet på eget kapital eller annan trist siffra är det absolut viktigaste. Men vem skulle vilja skriva ett kärleksbrev till räntabilitet?).

Kära kund,

Vi älskar dig. Vi skulle inte kunna leva utan dig. Vi vet inte vad vi skulle ta oss till utan dig. Du är anledningen till att vi existerar. Hela vår verksamhet syftar till att ge dig det du vill ha. Vi börjar där du har ett behov och slutar inte förrän du är tillfredsställd. Allt vi gör är för att skapa värde åt dig. Vi tänker på dig varje dag, oroar oss för hur du mår och undrar hur vi kan hjälpa dig. Vi baserar hela vår självkänsla på vad du tycker om oss. Snälla, älska oss tillbaka. Emellanåt gör vi fel vilket kan göra dig besviken, men tappa inte tron på oss. Vi kommer gottgöra dig många gånger om du litar på oss och ger oss chansen att prestera.

Jag skulle vilja avsluta med ett citat från en klok person.

”[Kunden] är inte beroende av oss, vi är beroende av [kunden] (…) Vi gör inte [kunden] en tjänst, [kunden] gör oss en tjänst genom att låta oss betjäna den.”

Kunden, vi älskar dig.

Hälsningar,
En beundrare

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.