TraineeDagen 2018

TraineeDagen 2018

Hallå alla bloggläsare!

Den 16:e februari är det dags för TraineeDagen i Göteborg där studenter och young professionals från hela Sverige får chansen att träffa representanter från de främsta traineeprogrammen i Norden, bland annat oss på GKN. TraineeDagen syftar till att samla företag med traineeprogram under en dag så att du som besökare kan skaffa dig en ordentlig bild av vad det innebär att vara trainee, vad som krävs och vad du kan göra för att öka dina möjligheter att komma in på ett traineeprogram.

Vi traineer kommer finnas på plats under dagen för att besvara era frågor samt hålla ett seminarium med beskrivningen:

”Making Things Fly”

Vad vet du om flyg- och rymdindustrin? Vad får folk att flyga och vem möjliggör din weekend till New York?

Häng med på en workshop där du får lära dig mer om företaget som utvecklar dagens och framtidens jetmotorer. Förutom att lära dig mer om GKN Aerospace och den växande flygindustrin så får du även delta i en interaktiv workshop med guesstimations.

Ta chansen att träffa årets traineer som berättar om sina tankar om flygindustrins möjligheter och erfarenheter av traineeprogrammet.

Vill du vara med och lyfta världen?

Låter detta intressant? Ansök på:

https://www.traineedagen.se/goteborg/signup.php

Sista ansökningsdag är den 19:e januari.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.