Artificial Intelligence and Machine Learning

Artificial Intelligence and Machine Learning

Förra veckan hade jag äran att utbilda mina kära kollegor inom det rykande aktuella ämnet ”Artificial Intelligence and Machine Learning”. Utbildningen hölls under Training Days, interna utbildningsveckor där medarbetare från samtliga avdelningar hade möjlighet att delta. Syftet med utbildningsveckorna var för medarbetare att dela med sig av kunskap de besitter som andra kan ha nytta av.

Med utbildningen klargjorde jag vad artificiell intelligens är och hur vi kan använda teknikerna inom verksamheten. Flera buzzwords som big data, machine learning, deep learning, etc. utreddes och exempel på hur problem kan lösas med machine learning presenterades. Jag vill tacka alla för den varma feedbacken jag fått och är mycket glad för flertalet initiativ som startats runt om verksamheten som konsekvens av utbildningstillfället.

Till sommaren planerar jag att köra ett par längre utbildningsdagar där deltagare får möjlighet att programmera sina egna machine learning algoritmer.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.