Dagliga Utmaningar & Farnborough Air Show

Dagliga Utmaningar & Farnborough Air Show

Nu var det längesen sist, men jag lever och njuter fortfarande av traineeprogrammet!

Jag har den senaste tiden befunnit mig i X-verkstaden och värdeflödet Cases. Jag började min period med att kika på vår kapacitet. Just nu så jobbar jag med detaljplanering, mer specifikt daglig planering av produkten 30K IMC i produktion för att kunna hålla våra leveransmål i största möjliga mån. Vi har en tid framför oss med stora och härliga utmaningar för att kunna leverera allt fler detaljer till vår kund Pratt & Whitney i USA. Det är alltid intressant att förstå mer om vår kärnverksamhet, produktion. Här händer det grejer!

Semestern är också snart i antåg och det ser vi alla framemot. Det blir min första riktiga sommar på västkusten och jag ska få utforska vad ni har att erbjuda här i söder… Dock så kommer jag avbryta min semester för lite annat kul! Tillsammans med mina traineekollegor, Maria och Signe, så ska jag resa till Farnborough Air show för att delta i en marknadsanalys. Vi kommer alla delta i multinationella team för att utforska och bättre förstå vad våra kunder, partners och konkurrenter gör i fråga om produkter, processer och teknologier. Ett utmärkt tillfälle att få lära sig mer om vår branch och knyta fler kontakter inom GKN. Sen att vi ska få se imponerande flygshower är en fin bonus!

Jag bjuder även på en fin bild på Kasper och Alexander från när vi hälsade på Signe som jobbar på GKN Driveline i Florens.

Kasper & Alexander i Florens.

Ha en trevlig semester och en fortsatt solig sommar så syns vi i höst igen.

/Lisa

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.