Farnborough airshow

Farnborough airshow

Hej alla bloggälskare,

Nu har jag precis kommit hem från ett besök på Farnborough airshow. Som Lisa nämnde i förra inlägget fick Lisa, Signe och jag möjligheten att vara med på en marknadsanalys för att se vad det finns för nya teknologier och spännande företag ute på marknaden. Och jag kan säga er, det finns en hel del. Eventen hölls av Chris Gear, Cheif Technology Officer GKN Aerospace, och det var jättekul att träffa honom och utbyta idéer med.

 

Vi hann också med att nätverka med GKNs brittiska och amerikanska traineer. Alltid kul att träffas och utbyta erfarenhet. Vi tog också tillfälle i akt och lite annat kul, men tyvärr var en dag alldeles för kort tid för att se allt. Här kommer ett litet smakprov på vad vi fick uppleva.

Som leverantörer till Boeing fick vi en privat tur av och provsitta cockpiten i både deras 737 och 787 flygplan.

US Army bjöd med oss in i båda deras stridshelikopter Apache, och deras militärflygplan Hercules (som vi också fick provsitta cockpiten på).

Vi fick även se hela PW 1100G motorn in real life (ÄNTLIGEN). Vi har alla tre jobbat med den på något sätt.

Nu tar bloggen lite sommarpaus men är tillbaka i slutet på augusti igen, sen lämnar vi i traineegruppen 17/18 snart över bloggen till våra nya traineekollegor i början av september.

Trevlig sommar
/Maria

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.