Young@GAS

Young@GAS

Hej blogg lovers,

Från och med idag är vi inte längre de enda traineerna på företaget och med det sagt skulle jag vilja hälsa de nya traineerna varmt välkomna! Ni kommer få bekanta er närmre med dem inom en snar framtid.

För två veckor sedan hade vi besök från ABBs traineer!

Vi tog hand om dem under en eftermiddag där de fick ett intro till vårt företag, följa en av våra produkter genom verkstäderna samt en föreläsning av vår alldeles egna Kasper Janehag som gav en föreläsning om digitalisering och Industri 4.0. Eftermiddagen avslutades där kvällen tog vid på en afterwork med god mat och dryck. Det är alltid kul att få träffa nya traineer och utbyta erfarenheter!

Nu skulle jag vilja ta tillfället i akt och promota ett nystartat initiativ här på GKN Aerospace Sweden (GAS). Det är nämligen så att jag och ett gäng andra glada individer är med och startar upp ett lokalt och ett globalt ungt nätverk inom GKN med syftet är att inspirera, uppmuntra kreativt tänkande, ge möjligheter till både personlig och professionell utveckling samt öka samarbetet mellan de unga medarbetarna och företaget.

Är du anställd på GAS och tycker, precis som vi, att detta är ett superbra initiativ vill vi jättegärna att du kommer på ett informationsmöte på torsdag 6 september 11.15 i Aulan. Kom och låt dig inspireras till att vara med på diverse events som kommer anordnas under året.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.