Traineer från Siemens på besök!

Traineer från Siemens på besök!

Hej älskade bloggläsare!

Vi vill härmed meddela att vi haft vårt första arrangerade externa besök på GKN i Trollhättan! I onsdags kom en härlig grupp traineer från Siemens i Finspång till oss på GKN och vi var väldigt glada över att ha dem här. Vi presenterade våra företag och traineeprogram för varandra, och insåg att det fanns många likheter mellan våra två verksamheter, men också intressanta skillnader. Efteråt gav vi dem en rundvandring i delar av fabriken, där vi följde en produkt genom dess operationer och processer i verkstäderna.

Vi vill tacka för en riktigt trevlig eftermiddag, Sanna Alladin, Nicky Dahl Alfredsson, Nathalie Hideborg, Simon Täufer och Andreas Wedberg! Det var väldigt roligt att träffas, traineer emellan, och lära känna er!

Vi ser framemot en fortsätt kontakt, och förhoppningsvis ses vi snart i Finspång!

Traineer från GKN och Siemens: Torwards the future!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.