Vi är tillbaka!

Vi är tillbaka!

Nu är vi tillbaka från härliga semesterveckor och gör oss redo för höstens äventyr. För det kommer hända mycket de kommande veckorna. Först och främst så ska vi hälsa de nya traineerna välkomna till GKN Aerospace i Trollhättan vilket gör att vi får ansluta oss till “de gamla” traineerna. Kan någon stanna tiden för jag vill verkligen inte att detta ska ta slut! Men vårt äventyr tar faktiskt inte slut eftersom vi i oktober kommer att påbörja våra 6 månaders utlandstjänst runt om i världen. Så ni kan förvänta er att läsa mer om vart vi ska ta vägen och de spännande uppdrag och projekt som vi kommer få vara en del av.

Vad händer mer? Vi kommer resa runt en hel del med vårt traineeprojekt VEGA som är en VR upplevelse av GKNs universum. Innan semestern hade vi en stor invigning där projeketet presenterades inför ledningsgruppen tillsammans med vår samarbetspartner Unity Studios. Under två dagar kunde våra kollegor i Trollhättan testa VR-upplevelsen. Det blev minst sagt en riktgt succé och vi är mer än nöjda i traineeteamet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.