En lugn vecka

En lugn vecka

Hej alla goa läsare,

Hoppas ni har haft en bra vecka hittills och inte en som är lika grått som vädret vi har haft här under de senaste veckorna. För er som inte visste var det även rekord på västkusten när det kom till antal soltimmar under november månaden. Enligt statiken ligger genomsnittet runt 59 timmar fast i år blev det totalt bara 10 timmar!!! 🙁 Men som tur kom solen äntligen tillbaka idag och lyste upp Stallbacka området och piggade till oss innan månadens slut. 😀

I jämförelse med de föregående veckorna har denna vecka varit betydande mycket lugnare på utsidan. Detta har gett oss möjligheten att tillbringa mer tid på insidan, d.v.s. på våra rotationer och fokusera mer på de påbörjade arbetsuppgifterna. Utöver det har vi även haft en lunchträff med Flying-gruppen på företaget, som är en gemenskap för de nuvarande och gamla traineerna. Det blev en väldig lyckad och rolig lunch, där många deltog och visade sitt intresse för oss.

Ser oerhört mycket emot att få träffa dem igen på glöggmingelet, som vi kommer ha under nästa vecka!

//Emily

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.