Sista inlägget för året

Sista inlägget för året

Hallå bloggen,

Den senaste tiden har flugit iväg och vi är inne i sista arbetsveckan i december. Den senaste perioden har varit väldigt lärorikt för samtliga traineer. Allt från att intervjua kollegor i företaget till de individuella arbeten vi har utfört. Nu gäller det att vila upp oss under julledigheten inför två veckor av besök och utbildningar i Kalifornien och Charleston (mer om detta kommer snart).

Under veckan har vi spenderat två dagar på Bohusgården och deltagit i utbildningar och workshops inom gruppens arbetssätt och konflikthantering. Allt gick väl och nu har vi avklarat fyra av sex utbildningsdagar på Bohusgården. Nu är det dags att ladda batterierna inför en hektisk första månad på det nya året.

Middag på Bohusgården

God Jul och Gott Nytt År,

Från Traineerna till er.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.