Tillbaka från julledighet

Tillbaka från julledighet

Hej alla!

Hoppas ni har haft en bra jul och ett fint nyår! Nu är vi traineer tillbaka på jobbet efter en lång julledighet och är taggade på nya årets rotationer och resor. Nu har vi en liten “mellanvecka” innan vi åker på vår resa till USA, så på schemat just nu är det att göra klart de sista detaljerna inför trippen och allt arbete som är kvar från förra året.

Kommer ni ihåg när vi åkte till Kongsberg i Norge och till Göteborg i september 2019 för att hälsa på företag och lära oss mer utav industrin? Nu är det nämligen dags igen för en liknande resa men denna gång blir det på andra sidan pölen som vi alla kallar Atlanten! På lördag bär det av mot Los Angeles för att hälsa på GKN siten i Santa Ana och Carlton Forge Works som tillverkar smiden till GKN. Efter det går bilen mot San Francisco för lite mer äventyr och sedan tar vi flyget till östkusten för att träffa alla andra globala GKN Aerospace traineer i Charleston i en vecka. Ska bli så kul!

Vi kommer att hålla bloggen uppdaterad under dessa veckor så håll utkik här för att hänga med på våra aktiviteter!

Ha ett bra 2020 nu och till alla er snart nyexaminerade studenter där ute – glöm inte att söka till traineeprogrammet! Ansökan har nu öppnat.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.