Aktivitetsvecka 2: Kalifornien – Del 1

Aktivitetsvecka 2: Kalifornien – Del 1

Vi har äntligen kommit fram till USA och påbörjat med vår andra aktivitetsvecka som är i California. De första dagarna tillbringades i området runt Los Angeles, där vi spenderade måndagen på en av våra siter som ligger i Santa Ana, cirka en timme med bil från storstaden. Där träffade vi sitens HR Manager Leslie som gav oss en lärorik och intressant verkstadstur om deras tillverkning av honeycomb panelstrukturer. I princip består dessa av två tunna metallplåtar, med ett mellanliggande metallgaller som har utseendet av en vaxkaka. Resultatet fungerar lite som en thermos, och minimerar överföring av värme och buller till omgivningen.

Delarna som produceras sitter främst i den bakre delen av flygmotorn. Utöver turen i verkstaden träffade vi site manager Scott Gulyas för en intressant diskussion om framtidsplaner och utveckling för siten. Vi passade även på att hälsa på en av våra Global Graduate kollegor, Honi Ahmadian-Tehrani.

Från vänster: Elamin, Honi, Rasmus, Scott, Emily, Elin och Hampus

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.