Examensarbete på GKN Aerospace

Examensarbete på GKN Aerospace

Hejsan alla läsare!

För ett år sedan satt jag och planerade mitt examensarbete. Redan under sommaren började jag fundera kring framförallt var jag skulle skriva. Många tankar, funderingar och frågor men inte lika många svar. Skulle jag vara kvar i Luleå där jag pluggade eller skulle jag flytta till Stockholmsområdet där jag är uppvuxen eller skulle jag vara kvar i Sverige överhuvudtaget? Vilket företag? Ska jag skriva själv eller med någon och i så fall vem? Vilka för och nackdelar finns?

Under september började jag höra mig för och redan i månadsskiftet september/oktober hade jag klart var jag skulle skriva och om vad men med vem blev inte klart förrän början på december. I januari 2020 flyttade jag ner till Södertälje utanför Stockholm och påbörjade mitt examensarbete tillsammans med en klasskamrat och lagom tills att vi började komma in vårt projekt kom en pandemi och hela upplägget fick tänkas om. Även där gick tiden dock otroligt fort och vips så blev det juni och digitala redovisningar hölls för såväl skola som företag och kort därefter hade jag helt plötsligt mitt examensbevis i handen.

Trots att en pandemi slagit till mot hela världen och många stänger ner så är jag otroligt glad att kunna berätta att vi kommer att ta in exjobbare till våren 2021 igen.  Om du som läser det här själv går i tankarna kring exjobb så rekommenderar jag varmt att ta en titt på de examensarbeten som finns att genomföra här hos oss på GKN Aerospace i Trollhättan.

Du hittar examensarbeten HÄR och vi lägger löpande ut examensarbeten så hittar du inget just nu så kom gärna tillbaka och kolla igen lite senare. Vänta dock inte för länge med att söka då jag vet att sista ansökningsdatum på vissa är redan i mitten av november samt att urval kan komma att ske löpande. Har ni några frågor eller funderingar kring exjobbet så finns kontaktuppgifter i varje annons, eller besök GKNs hemsida HÄR. Har ni fortfarande frågor så är ni självklart välkomna att kontakta oss på aerotrainees@gknaerospace.com.

Hoppas att vi ses till våren, ni är varmt välkomna hit!
Ha en bra vecka,
My

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.