Globalt arbete

Globalt arbete

Då går vi in i februari och vi börjar redan närma oss halvtid för vår andra rotation. Under min andra rotation valde jag att vara på Program, främst på grund av att en stor del av kontakten med kunderna sker där. Något som jag tyckte kändes intressant och ville lära mig mer om. På avdelningen hanterar man bland annat kundbehov och kundavtal, både upprättandet av nya avtal och att befintliga avtal följs. Avdelningen är uppdelad i flera team där medarbetarna är stationerad på olika siter runt om i världen. Vardera team ansvarar för specifika kunder och så kallade motorprogram, med motorprogram menas den typ av flygmotor som GKN Aerospace är involverade i.

Jag har hittills arbetat med några mindre projekt där jag har tittat på behovsplaneringsprocessen och försökt hitta effektiva sätt att kommunicera kundernas behov inom organisationen. Jag är också involverad i ett större globalt projekt där målet är att skapa en standardiserad behovsplaneringsprocess. De projekt jag hittills varit inblandad i har inneburit nästintill daglig kontakt med våra kollegor runt om i världen, vilket självklart är väldigt roligt.

Avslutningsvis vill jag påminna om att ansökan till traineeprogrammet 2021 fortfarande är öppen! Klicka här för att komma till ansökan.

Har du några frågor om exempelvis traineeprogrammet eller hur det är att jobba på GKN? Då kan du besöka oss på någon av de virtuella arbetsmarknadsmässorna vi deltar i de kommande veckorna:


CHARM – Chalmers Studentskårs Arbetsmarknadsdagar – 2-3 februari.
LARM – Linköpings Teknologers Arbetsmarknadsdagar – 9 februari.
HotSpot – Karlstads Universitet – 17 februari.

Det var allt från mig, ta hand om er!

/Emma

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.