Lär känna Malin Lundblom

Lär känna Malin Lundblom

Vi fortsätter vår intervjuserie med f.d. traineer i syfte att inspirera dig som funderar på att söka vårat traineeprogram vars ansökan nu är öppen! Annonsen finner du HÄR!


Namn: Malin Lundblom
Utbildning: Master of Science in Logistics and Transport Management
När du började Traineeprogrammet: 2013
Första tjänst efter Traineeprogrammet: Procurement Project Manager
Nuvarande tjänst: Director Supply Chain

Vad är det bästa med att jobba på GKN Aerospace?
Det bästa med att jobba på GKN Aerospace är att det är ett stort internationellt företag vilket gör det möjligt för dig att utvecklas inom flera områden utan att behöva byta arbetsgivare. Vi verkar inom en spännande bransch som gör att det alltid finns nytt att lära. Karriärmöjligheterna är många då företaget erbjuder såväl lokala som globala tjänster inom spännande och utvecklande områden.

Vad har du tagit med dig från traineeprogrammet?
Det jag främst tagit med mig från traineeprogrammet är alla människor jag träffade under de olika rotationerna som görs, detta nätverk värdesätter jag mycket idag. Men också utlandspraktiken som är en erfarenhet och upplevelse jag aldrig skulle vilja vara utan då den betyder mycket för mig och min karriär.

Roligaste minnet från traineeprogrammet?
Jag har flera roliga minnen från traineeprogrammet men roligaste minnena är från alla resor vi gjorde tillsammans som traineer där vi besökte andra företag men också andra GKN-siter runt om i världen. Att få träffa spännande personer och lära sig om andra företag är en otrolig erfarenhet att ta med sig i sin karriär. Men absolut roligaste minnena tar jag med mig från utlandspraktiken där jag träffade människor jag har kontakt med än idag och som på många sätt har berikat mitt liv.

Varför ska man söka till att bli Trainee på GKN Aerospace?
Du bör söka till att bli trainee på GKN Aerospace för att som nyexaminerad student få starta sin karriär genom traineeprogrammet har så många fördelar. Främst alla möjligheter som ges under utbildningen samt chansen som ges till att se och förstå hela företaget och dess kultur. Men den absolut främsta fördelen är det breda nätverk som du får möjlighet att skapa under utbildningen som du kommer att dra stor nytta av i din framtida karriär.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.