It’s beginning to look a lot like Christmas

It’s beginning to look a lot like Christmas

Hej igen allesammans!

Vilket härligt vinterväder vi haft de senaste veckorna. Tråkigt nog töar redan snön bort och varmare grader är på ingång. Suck, det blev ingen vit jul på västkusten i år heller. Julkänslan som vi traineer har hunnit få är trots allt stark och den ville vi självklart dela med våra kära traineer från tidigare år. Julmingel med glögg, pepparkakor och go musik fick därmed inleda veckan ute i regnet!

I och med att året närmar sig sitt slut, närmar sig även ett kort uppehåll på bloggen. Vi kommer vara tillbaka och uppdatera igen efter julledigheten. Då kommer det flertal spännande inlägg så glöm inte att hålla utkik här på bloggen.

Vi traineer önskar er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Ta hand om er så hörs vi snart igen.  

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.