Development week 1

Development week 1

Hej igen alla läsare!

Vi traineer är tillbaka i Västra Götaland efter en intensiv vecka i Bristol, UK. Äntligen fick vi möjligheten att träffa de andra globala traineerna i verkligheten. Skönt att det denna gång inte blev bakom en skärm, för vilken rolig vecka vi hade. Ett gäng på 16 personer, med 5 från USA, 3 från Nederländerna, 3 från UK och såklart 5 från Sverige, intog Bristols gator. 

Dagarna bestod av flertal training sessions som berörde olika ämnen, bland annat självmedvetenhet, kommunikationsförmågor, förändringsledning, självförtroende och målsättning. Det gav grunden till många spännande diskussioner. Vi hade även möjligheten att besöka det nya GTC som öppnades i oktober, samt våra siter i Filton och Western Approach.

Eftermiddagarna och kvällarna var även de fullspäckade med många roliga aktiviteter. Vi besökte Bristols berömda Clifton Suspension Bridge. En vacker utsikt som var svår att njuta av då pulsen låg på 120 bpm efter en åktur i den hektiska engelska vänstertrafiken.

Vi blev även inlåsta i ett rum och åt middag på en båt

Vinnarna av Escape Room med hela 12 min marginal.

Avslutningsvis blev vi bjudna på Recognition of Learning Event där bland annat traineerna 2019 tog sin trainee-examen. Denna tillställning tog plats i Aerospace museet i Bristol där vi åt middag under Concorde-flygplanets vingar. En häftig upplevelse.

Tack till alla som var med under veckan och ett stort tack till Charlie Lean som anordnade allt. Vi står nu framför utmaningen att applicera det vi lärt oss och vi ser fram emot nästa Development Week.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.