Min första rotation!

Min första rotation!

Dags att uppdatera vad jag (Linus) och resterande i gruppen gjort den senaste tiden. Min första rotation startade på System analys och IP. Här på avdelningen arbetas det med allt från framtida flyg och drivsystem till hållbarhetsaspekter och patentskydd. Mycket arbete läggs på att minska flygindustrins åverkan på bland annat klimatet. Därför har mitt projekt på avdelningen bestått av att analysera företagets direkta materialanvändande genom att undersöka andelen återvunnet material i produkterna vi producerar och dess ursprung.

Under en rotation är man ju inte ”bara” på avdelningen utan man är ju även en del av Traineegängets resa. Denna gång var det utvecklingsdagar på VANN SPA, Hotell och Konferens där vi fokuserade på oss som grupp.  Vi lärde känna varandra bättre och sammanställde gruppregler för hur vi arbetar tillsammans. Samtidigt gick vi även igenom resultat från Clifton strengthsfinder för att se hur våra personliga styrkor kunde kombineras i gruppen för att prestera som bäst. Men vad är en resa till ett hotell med SPA utan att använda det? Så det gjorde vi (efter arbetstid), det blev havsdopp i kombination med bastu. Ja det var kallt i havet, 8 grader… Ses nästa gång!  

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.