Första gången på Arkad

 Första gången på Arkad

Tjenare allihopa!

I tisdags och onsdags denna vecka var det dags för Arkad, vilket är arbetsmarknadsmässan i Lund. Detta var första gången GKN Aerospace besökte Lund och som LTH alumni kändes det därför extra kul att vara där. Vi som åkte ner var 2 chefer, 2 från HR och Hampus(trainee från 2019) och jag(Arvid). Under de två dagarna hade vi många intressanta samtal där vi berättade om vad GKN gör, om vilka delar vi producerar i en motor, om SWAN-munstycket och vad vi gör för att minska flygbranschens klimatavtryck.

Mässor är ju en viktig bas för rekrytering och eftersom vi aldrig hade vari Lund tidigare var det få personer som visste vilka vi var. Därför var det ett viktigt steg att åka ner till Lund som har många ingenjörsstudenter och det verkade som många var intresserade av vår verksamhet. Vi hade också en väldigt fördelaktig position då vi var placerade mitt emot Koenigsegg som hade placerat sin nya modell Jesko mitt emot oss.

Som gamla lundastudenter fick Hampus och jag även gå på banketten på kvällen som var i AF-borgen. Vi fick där äta god anka, se roliga spex och föra intressanta samtal med andra företag och studenter.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.