Gameday

Gameday

God kväll! I helgen har jag haft fint besök från mina kära syskon, pappa och svåger. Det var kul att visa dem hur jag har det här nere och dessutom presentera en lite mer vuxen sida av mig än vad de kanske är vana vid. Jag tror och hoppas att de hade trevligt och att de kommer ner snart igen!

I detta nu rasar stormen Berit utanför fönstret och rättfärdigar att jag stannat hemma precis HELA dagen idag. Efter att ha spelat Football Manager 2012 i en sisådär 8 timmar är det äntligen dags för kvällens stora höjdpunkt. Mitt hjärtas lag A.C. Milan tar emot Chievo på San Siro i en viktig match för att haka på i tabelltoppen! Det ska vara 3 självklara poäng, men man kan aldrig räkna bort mittenlagen i Serie A. Vad ska vi säga? 3-0?

Forza Rossoneri!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.