Glad första advent!

Glad första advent!

Idag är det dags för mitt första blogginlägg och årets första advent!
Imorgon börjar 12:e veckan som trainee på Volvo Aero och jag har hittills hunnit med att blästra, tvätta, ytbehandla och ha riktigt kul.

Denna vecka har vi haft fullt upp, det kan man läsa mer om i Viktors blogginlägg här nedanför.
Jag bjuder på några bilder från Bokenäs, som jag även besökte nu i helgen fast vattenvägen.

Det var nämligen dags för årets första (och sista?) kajaktur. Vi trotsade stormen, som inte riktigt startat, och gav oss ut. Jag fick känna på att vattnet inte hade blivit varmare sen måndagens bastubad med obligatoriskt havsbad, trots att jag badade med kläderna på. Nu är jag hemma igen och hör vinden utanför, nöjd på friluftsliv för den här gången.

Imorgon är det dags för kurs i projektledning och på tisdag börjar jag en ny praktikperiod inom verksamhets utveckling – känns spännande!

Håll i er i stormen så ses vi.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.