2011? Nej, 2012 är det ju!

2011? Nej, 2012 är det ju!

Då var det återigen nytt år, precis som Simon skrev i förra inlägget så har det även för mig varit ett väldigt händelserikt år. Det är en ganska stor grej att äntligen bli färdig på Chalmers efter 5 års hårt slit och börja på sitt första fasta jobb. En direkt följd av att nyår firades i helgen blir ju att man nu måste vänja sig vid att skriva 2012 istället för 2011. Jag vet inte hur ni upplever detta, men jag har samma problem varje år. Det kan verkligen ta upp till en månad eller två innan det känns helt självklart att skriva rätt årtal. ”Muskelminnet” gör sig minst sagt påmint, det är ungefär som när jag på gymnasiet (gick Natur med estetisk inriktning) och hade spelat ett och samma stycke på pianot eller tvärflöjten för många gånger; fingrarna går liksom av sig själva oavsett vad jag vill. =)

Detta är sista veckan på praktik nummer två, det har gått vansinnigt fort! Så arbetet denna vecka kommer till stor del bestå av att ”knyta ihop säcken” på det arbetet jag har gjort kring reparationsutveckling. Efter Aktivitetsveckan v.2 så ska jag vara en period på Marknadsavdelningen med inriktning mot rymdverksamheten. Parallellt med detta så jobbar jag även med att få till en intressant praktikplats inför utlandspraktiken i vår. I dagsläget så verkar det som att det blir någonstans inom Europa i alla fall.

Hoppas att alla har haft en trevlig nyårshelg och firat den med mycket mys! Till exempel med en stor och god portion glass i soffan framför en riktigt bra film igår eftermiddag…  =)

 

 

 

God fortsättning!                                                                                                                        Isabelle

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.