Ljus framtid

Ljus framtid

Gör idag sista dagen på nuvarande praktikperiod med inköpsledarna och blickar nu framåt mot nästa period som kommer förläggas hos robotavdelningen. Detta är ett område som intresserar mig mycket då jag även har denna studiebakgrund. Kommer troligen att försöka följa upp min senaste uppgift här också då den innebär en möjlig materialförändring som ser mycket lovande ut. Det är en del i en större del som idag kostar lite för mycket pga. material och tillverkningsmetod som jag har jobbat lite med att undersöka olika lösningar på att sänka kostnaden för. Så det ska bli kul att se hur det utvecklar sig helt enkelt.

Tiden framöver ser för övrigt mycket ljus ut, med många trevliga resemål att se fram emot både privat och med jobbet. Redan nästa vecka blir det en del resande, först är vi 2 dagar på Bokenäs Volvo Resort & Conference och arbetar med bl.a. personlig utveckling. Sedan åker vi på en liten roadtrip med första anhalt i Linköping där vi ska besöka ACAB vilket är Volvo Aeros senaste förvärv. Vi gör några fler besök på spännande företag innan vi gör helt om och kör mot Norge och Hemsedal för att spendera helgen med skidåkning. För en av oss blir detta första gången på att par skidor, ska bli kul att se! När helgen är avklarad utan större fadäser eller olyckor (peppar peppar) så besöker vi Volvo Aero Norge i Kongsberg under 2 dagar innan vi sätter kursen mot Trollhättan och startar vår nya praktikperiod.

Jag och en kompis har bokat en alpresa v8 som innebär 7 dagars skidåkning i toppklass så jag ser Hemsedal som en liten uppvärmning inför detta. Kommer också att försöka träna lite extra uthållighet i ben fram till dess så jag åtminstone orkar åka halva backen innan jag måste vila. Som en del i detta har jag bokat idrottshallen här på Volvo för lite badminton vilket ju ger en härlig träning för ben. Boka en hel idrottshall för 20kr/h är helt klart en bra deal enligt mig! När jag skriver nästa gång har mina ben växt ett par centimeter i omkrets och en snygg solbränna med tydlig markering av skidglasögon har infunnit sig.

På återseende 

/ Tobias

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.