Hemsedal

Hemsedal

Ja då var skidresan över och alldeles för fort gick det men det är ju så när man har roligt. Men för att återkoppla till mitt senaste inlägg så lyckades vi tyvärr inte få någon snygg goggle-bränna. Det visade sig att Hemsedal inte ligger direkt optimalt för att solen skall komma åt såhär tidigt på året. Solen sken men inte på oss…

Tobbe

Benen fick sig en rejäl omgång i alla fall men det krävs nog lite mer mjölksyratålighet innan alperna.

Vi klarade oss åtminstone utan några större vurpor… Eller nja det gjorde vi kanske inte men utan skador iaf… utan allvarligare skador iaf =)

För förstagångsåkaren Simon så måste jag få buga mig, det var verkligen imponerande att se vilken utveckling han lyckades med under dessa 3 dagar. Sista dagen åkte han kanske inte som backens mästare men ingen skulle ha gissat att det var hans första skidresa. Jag vågar nästan garantera att det inte är hans sista skidresa. På kvällarna blev det kortspel och hemlagade specialiteter som tacos. Bastu fanns också som värmde upp hela stugan som till slut blev som en bastu hela den. Det var allt som allt en härlig vistelse som lämnade ett begär för ytterligare skidåkning…

 Som extra benträning inför nästa skidresa spelade jag pingis denna helg (här på Volvo) och är lite generad över att erkänna det men har rejäl träningsvärk idag… kan iofs även bero på att vi gjorde utfall och upphopp mellan matcherna men ska det tränas så ska det göras ordentligt.

 / Tobias

2 svar på ”Hemsedal

    1. Det finns absolut inga som helst bevis för detta helt absurda påstående! Ingen kommer någonsin att tro dig Viktor, troligtvis inte ens du själv! Enda möjligheten att detta skulle vara sant är om du gjorde en Stig Helmer halva backen och åkte emellan portarna istället…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.