Två dagar och en kväll på Bokenäs

Två dagar och en kväll på Bokenäs

Just nu spenderar jag mina sista timmar (för den här gången) på Volvo Aero Norge i Konsberg. Isabelle har berättat om vårt gemensamma studiebesök här och jag kommer berätta mer om varför jag stannade och vad jag hittade på då i mitt nästa inlägg.

Förra veckan var en så kallad “aktivitetsvecka” och den började, som vanligt, med två dagar på Volvos konferensanläggning Bokenäs. Första dagen pratade vi om hur viktigt det är att ibland backa tillbaka lite och kolla på det man är mitt uppe i på lite avstånd och reflektera. Vi fick också prova på en metod för gemensam problemlösning där var och en fick berätta om ett problem man hade, privat eller arbetsrelaterat, och de andra fick hjälpa till att lösa problemet så gott de kunde. Väldigt spännande!

På kvällen så lagade vi tre rätters middag tillsammans med hjälp av kocken Linus, eller Mattias som han blev kallad hela kvällen av någon… Mitt uppdrag blev att tillsammans med Tobias och Simon göra förätten, som vann omröstningen för bästa rätt =)

 

Huvudrätten och efterrätten var också helt okej… 😉

 

Dag två så fick vi besök av vår företagsläkare Gunnar Wikström, temat var “Balans i livet”. Vi fick med oss många goda visdomsord och skratt.

Nu är det dags att börja packa ihop och säga “Ha de!” till mina kollegor här i Norge.

// Ida

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.