4 veckor kvar…

4 veckor kvar…

Denna vecka började med en båttur i Göteborgs skärgård. Sämre start på veckan kan man ju ha! Vi var och besökte Volvo Pentas marine test center. Fick en gedigen företagspresentation samt en liten rundvandring i deras båthallar. Där stod båtar från några hundratusen till båtar vars värde vida överstiger de flestas livslöner! Sedan fick vi åka ut med en av deras testbåtar som var aningen mer avancerad än en roddbåt 😉

Det är nu mindre än 4 veckor kvar innan utlandsvistelsen tar sin början och fram till dess har jag 4 dagar totalt som jag är på plats i Trollhättan och kan jobba på mitt åtagande på nuvarande praktikperiod, ja ni förstår ju själva att det kan bli ganska svårt att hinna med. Nu är det ju ingen idé att gå och gräva ner sig för detta utan helt enkelt se det som en utmaning eller kanske ett ”mission impossible” men kan Tom Cruise så kan la jag!

Imorgon skall vi vara med och vara behjälpliga på Volvos bolagsstämma och på torsdag blir det ett besök på tidigare AB Volvo ägda Volvo Cars i Göteborg. Jag är övertygad om att någon annan kommer att redogöra för hur dessa besök föll ut.

Sedan är det ju Påsk! Jag antar att det blir en del godisätande och sedan en del träning för att stävja det dåliga samvetet och sedan lite mer godis =) Hoppas även på bra väder så det kan bli lite klättring i vårsolen. Ja jag vet att väderprognosen säger något annat men antal dagar in i framtiden som en väderprognos kan vara tillförlitlig är ca 0.8 (enligt mig) så jag tänker fortsätta hoppas!

Ha en toppen helg och försök nu vara lite kreativa och hitta på nått så ni kan säga något mer än mannen på bilden!

/ Tobias

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.