Stolt lillebror

Stolt lillebror

I tisdags kväll åkte jag upp för en snabb visit till Stockholm. Min storebror Krishan disputerade nämligen på Karolinska Institutet på onsdagen! Titeln på hans doktorsavhandling var ”Molecular Mechanisms of Glucocorticoids – Anti-Inflammatory Implications”, och tja, mycket mer än så förstod jag faktiskt inte under resten av presentationen eller opponeringen. Men tillräckligt mycket greppade jag för att förstå att han var väl förberedd och att han varit en mycket duktig doktorand de senaste åren. Han svarade utan några som helst tvivel på alla frågor som opponenten och betygsnämnden hade, vilket i slutändan utmynnade i att de senare inte tvekade en sekund på att godkänna honom. Dr. Krishan Johansson Haque firades senare av med en god trerätters meny tillsammans med nära och kära. Dagens underdrift är att hela familjen naturligtvis är väldigt stolta över honom och att vi unnade honom all lycka och glädje i onsdags. Grattis kära storebror!

In other news: vi åker som ni ser på massa intressanta studiebesök, vilket innebär att kalendern är så gott som sprängfylld varenda vecka! Ett angenämt problem så klart, men det betyder också att det blir ganska stressigt att hinna klart med min uppgift som jag har på ”Nozzlar och brännkammare”. Jag ska göra mitt bästa och som tur är har jag gott stöd från Lars och Klas som jag framförallt jobbar med. Det betyder mycket!

Nu ska jag njuta av det som är kvar av söndagen tillsammans med Olivia som är nere på besök! Ha det!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.