Any given Sunday

Any given Sunday

Hej,

Det blir inget långdraget inlägg så här på söndagkvällen. Vill bara meddela att jag åtminstone konstaterat en sak gällande Münchens väder så här långt. Det är OTROLIGT växlande.

I  fredags var det 30 grader och inte ett moln på himlen. I lördags var det 8 grader och regnet fullkomligt vräkte ner. Idag däremot var bra nog igen för att sätta sig på balkongen, läsa en god bok och käka Erdbeeren!

Helt orelaterat så innebär kvällen sista speldag för de flesta Europeiska fotbollsligorna. Och vilken avslutning det blev. Mitt lag, A.C. Milan, genomgår en generationsväxling och dagens match mot Novara blev en avskedsföreställning för några av mina absoluta favoritspelare. För att göra en lång historia kort. En av de största hjältarna i Milan detta decennium fick avgöra i sin 300e och sista ligamatch. Magiskt.

På de brittiska öarna utspelade sig senare ett osannolikt drama mellan Manchesterklubbarna där “den jobbiga grannen” City gick segrande ur striden efter att ha vänt ett 1-2 underläge de sista 5 minuterna. Det är inte över förrän det kokta fläsket är stekt.

Oj, nu blev det väldigt mycket sportreferat över det här inlägget. Hoppas alla läsare har det bra och tillåt mig skicka en extra hälsning till alla er duktiga studenter som gått vidare till den sista uttagningen för traineeprogrammet. Slappna av och var inte alltför nervösa så kommer det gå bra. Stort lycka till allesammans!

Guten Abend!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.